Terug naar blog artikelen Duurzame kerstpakketten, 3 redenen voor jouw werkgever om ze te bestellen
Cadeaus

Duurzame kerstpakketten, 3 redenen voor jouw werkgever om ze te bestellen

Jazeker, er zit wel een houdbaarheidsdatum op traditionele kerstpakketten. En die houdbaarheidsdatum was kerst 2021. Dus skip dit jaar de potten ragout en de pakken met soepstengels. Kerstpakketten anno 2022 zijn duurzaam, gezond en sportief. Wij vertellen jou in dit blog hoe je jouw werkgever overtuigt dit jaar duurzame kerstpakketten te bestellen.

Geef je collega's een bijzonder en duurzaam kerstpakket; helemaal anno nu!
Geef je collega's een bijzonder en duurzaam kerstpakket; helemaal anno nu!

1. Een duurzaam kerstpakket draagt bij aan een duurzaam imago

Communiceren over duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen is al een paar jaar de trend. Werknemers vinden het een voorrecht om te werken voor bedrijven die het duurzaamheidsaspect hoog in het vaandel hebben. Een duurzaam kerstpakket draagt bij aan dit imago. Want hoe je het ook went of keert, het kerstpakket wordt besproken tijdens het kerstdiner en een positief pakket straalt uit op het bedrijf. Veel collega’s vinden het bovendien leuk om erover schrijven op social media. Haak hiermee in door bijvoorbeeld de kerstpakketten te personaliseren of een logo toe te voegen op de doos.

Een duurzaam kerstpakket draagt bij aan een duurzaam bedrijfs imago.
Een duurzaam kerstpakket draagt bij aan een duurzaam bedrijfs imago.

2. Geen kerstcadeaus die in de prullenbak verdwijnen

Met duurzame kerstgeschenken heeft jouw bedrijf oog voor de energie- of stikstofcrisis. We leven in tijden waarin de kachel een standje lager moet, bedrijven minder moeten gaan uitstoten en bouwprojecten worden uitgesteld. Dan is het fijn dat jullie kerstpakketten in elk geval geproduceerd zijn met oog voor de planeet. Dit kerstpakket bevat geen producten die jarenlang in de kast verdwijnen of in de prullenbak.


3. Duurzame kerstpakketten in 2022 zijn er in verschillende soorten en maten

Wil Merel van marketing iets anders dan Fred van finance? Dan zoek je een flexibele aanbieder. De beste fabrikanten van duurzame kerstpakketten denken met jouw bedrijf mee en niet alleen bij de enorme afnames. En ja, die bedrijven zijn er wel. Zo kan een duurzaam kerstpakket best gezonde kerstgeschenken bevatten, maar ook bijvoorbeeld ook sportieve kerstcadeaus als dat gewenst is. 

Een duurzaam kerstpakket kan best gezonde en sportieve cadeaus bevatten.
Een duurzaam kerstpakket kan best gezonde en sportieve cadeaus bevatten.

Tot slot, waar kun je het beste je duurzame kerstpakketten bestellen?

Wij kunnen uit ervaring zeggen dat Fitbox.nl een betrouwbaar en flexibel bedrijf is. Ze hebben meerdere opties als het gaat om duurzame kerstpakketten en ze zijn erg flexibel. Wil jij liever een ander kerstgeschenk in het pakket, dan denken ze graag mee! Kortom, maak van kerst iets duurzaams en draag bij aan het welzijn van onze planeet!