Meldingen ontvangen?

Altijd direct op de hoogte van de nieuwste artikelen vol inpiratie en de leukste prijsvragen!

Filters
Land
Plaats
Datum
Kies een van en tot datum. Alleen evenementen binnen deze periode worden getoond.
Types
Toegang
Duur
In deze lijst kun je kiezen voor het totaal aantal openingsdagen van een evenement.
Afstand vanaf
Vul je vertreklocatie in en kies de maximale reisafstand om evementen in dit gebied te tonen.
Kenmerken
In deze lijst zie je aan welke kenmerken een evenement kan voldoen.

Evenementen

1 van 171 evenement

Kerstmarkten in Oberhausen 2022

Net over de grens bij Arnhem vind je de oergezellige kerstmarkt van Oberhausen. Alhoewel deze kerstmarkt in een modern winkelcentrum wordt gehouden, ontbreekt het er niet aan sfeer en gezelligheid. De kerstmarkt van Altstad heeft meer weg van een traditionele kerstmarkt. In het oude stadscentrum van Oberhausen vind je een knusse kerstmarkt met tientalen kraampjes, geurende dennenbomen en sfeervolle kerstmuziek.

Kerstmarkt CentrO

In het enorme overdekte winkelcentrum CentrO slaag je gegarandeerd voor je kerstinkopen. In de aanloop naar kerst worden hier maar liefst drie kerstmarkten opgezet. De markten hebben ieder hun eigen thema.

De kaboutermarkt is speciaal bedoeld voor kleine kinderen. Op deze betoverende kerstmarkt kunnen kinderen plaats nemen in het treintje of een rondje meedraaien in de ouderwetse carrousel. De sprekende sprookjesboom zal voor veel open monden zorgen en de snoepjesmaker kan de kinderen uren zoet houden.

In Santa’s Village vind je tientallen kraampjes met leuke kerstcadeaus, speelgoed en handgemaakte spulletjes.

De Bergkerstmarkt geeft je het gevoel alsof je net van de skipiste komt. Hier kun je veel sneeuwpret beleven met activiteiten zoals rodelen en sleeën. Je kunt er je honger stillen met typische kerstlekkernijen en kerstinkopen doen bij de sfeervolle marktkramen.

Kerstmarkt Altstad

Middenin het oude centrum vind je de Altstad kerstmarkt. Deze markt bevind zich vlak achter het treinstation, dus je kunt de kerstmarkt uitstekend per trein bereiken. Kenmerkende chalets en sfeervolle verlichting zorgen voor een gemoedelijke kerstsfeer. Voor de gelegenheid zijn er bospaden aangelegd en echte dennenbomen geplaatst, waardoor het lijkt alsof je door een kerstbos wandelt.