Meldingen ontvangen?

Altijd direct op de hoogte van de nieuwste artikelen vol inpiratie en de leukste prijsvragen!

Kraamhuurders gezocht

Bij deze kerstmarkten zoekt men nog kraamhuurders:

Christmas and Vintage in Kasteel Dalenbroeck

Herkenbosch, Nederland
Omschrijving:
Bekijk contactgegevens
19 t/m 20 november 2022 Vandaag gesloten

Dickens Festijn en Kerstmarkt Schiedam 2022

Schiedam, Nederland

Prijs vanaf: € 90

Omschrijving: Voor onze kerstmarkt tijdens het Dickens Festijn Schiedam 2022 op zaterdag 17 en zondag 18 december zoeken wij nog gezellige marktverkopers met kerst- of feestmaand gerelateerde artikelen. We hebben kramen met een dakje en een achterzeil te huur of een grondplaats. Deze kunnen uitsluitend gehuurd worden voor 2 dagen. Er wordt gezorgd voor stroompunten, wel graag zelf haspel of verlengsnoer meenemen. Prijzen gelden voor 2 dagen: Kraam van 4 meter € 120,- | Grondplaats € 90 ,- | Stroom € 10,- Ook hebben we een beperkt aantal plekken voor hobbyisten of verkoop van goede doelen. Kraam van 2 meter voor € 60,- . Informatie en inschrijven via het formulier op onze website https://stichtingtriplec.nl/dickens-festijn. Ben jij erbij?
Bekijk contactgegevens
17 t/m 18 december 2022 Vandaag gesloten

Historische Wintermarkt Hindeloopen

Hindeloopen, Nederland

Prijs vanaf: € 50 incl. BTW

Omschrijving: In Hindeloopen wordt een aantal jaarmarkten georganiseerd (Jaarmarkt en Wintermarkt) en met ingang van dit jaar is daar een nieuwe organisatie actief. Deze vindt het lastig om standhouders te werven en daarvoor hebben ze mij benaderd. Deze wintermarkt bestaat uit twee onderdelen, een historische markt en een braderie met een feestavond na afloop. Historische markt: straattheater, troubadour, ambachten en live muziek. GRATIS KRAAM voor standhouders die, passend gekleed, een ambacht uitvoeren/demonstreren. Braderie: alle handel is toegestaan, plaats voor 40 kramen. Food moet even in overleg met de organisatie.
Bekijk contactgegevens
17 december 2022 Vandaag gesloten

Kerstmarkt Vaassen

Vaassen, Nederland

Prijs vanaf: € 210 voor 3 dagen

Omschrijving: Aanmelden kan via https://kerstmarktvaassen.nl/standhouders. Wij hebben kramen van 2 meter of 4 meter (in de buitenlucht of in de tent), pagodes en grondplaatsen. Stroom is beschikbaar, krachtstroom op aanvraag.
Bekijk contactgegevens
9 t/m 11 december 2022 Vandaag gesloten

Kerstmarkt Vlaardingen

Vlaardingen, Nederland

Prijs vanaf: € 70 voor 2 dagen

Omschrijving: DATUM 9 & 10 december 2022 LOCATIE Markt (rond de Grote Kerk) TIJDEN vrijdag: 16.00 - 22.00 uur, zaterdag: 10.00 - 17.00 uur KOSTEN (2 dagen) € 70 per kraam, 4 x 1 meter met dak, achterzeil en verlichting € 100 per horeca standplaats, eigen materiaal excl. stroom
Bekijk contactgegevens
9 t/m 10 december 2022 Vandaag gesloten

Winterfair Enkhuizen

Enkhuizen, Nederland

Prijs vanaf: € 25

Omschrijving: Sfeervolle markt in het historische stadshart van Enkhuizen. Wij zoeken standhouders die voldoen aan het thema kerstmis, winter, oud & nieuw, dus sfeervolle handel al dan niet zelfgemaakt. Een kraam kost maar 25 euro en wij zorgen voor mooi en passend entertainment.
Bekijk contactgegevens
10 december 2022 Vandaag gesloten

Winterfair Zwijndrecht

Zwijndrecht, Nederland

Prijs vanaf: € 15

Omschrijving: Kramen 4 meter incl verlichting en afrok. Grondplaats ook beschikbaar. Foodtruck ook welkom
Bekijk contactgegevens
17 december 2022 Vandaag gesloten

Winterland Hasselt

Hasselt, België

Prijs vanaf: € 2750

Omschrijving: De kerstmarkt van Winterland Hasselt biedt chalets en kramen in tenten aan. Vraag een informatiepakket voor deelname aan via info@winterland.be.
Bekijk contactgegevens
18 november 2022 t/m 8 januari 2023 Vandaag gesloten