Terug naar prijsvragen Win 2 toegangskaarten voor de WinterDroom in de Orchideeën Hoeve

Win 2 toegangskaarten voor de WinterDroom in de Orchideeën Hoeve

Om kans te maken op 2 toeganskaarten voor dit evenement, moet je het onderstaande formulier invullen.

WinterDroom in de Orchideeën Hoeve

Met één stap in WinterDroom bent u de wereld om u heen al vergeten. Bezoek van 1 tot en met 31 december 2022 dit indoor winterspektakel in de Orchideeën Hoeve en beleef er alles wat een kersthart maar wensen kan. Dwaal rond in een magische wereld vol twinkelende lampjes, bijzondere dieren en sprookjesachtige versieringen, shop naar hartenlust op de kerstmarkt en swing mee met de livemuziek

Wij gaan dit jaar van 7 t/m 23 december weer een echte kerstmarkt organiseren

Stap in een overdekte winterwereld vol gezelligheid, warmte en sfeer en maak samen met jouw dierbaren de mooiste herinneringen. Volg de speciale route uitgezet met duizenden lichtjes en bewonder hoe bijzondere dieren zoals flamingo’s, vlinders en papegaaitjes kerstdecors sprookjesachtig inkleuren. Strijk neer in de ‘Zwevende’ Bloementuin om te genieten van lekker eten en sfeervolle kerstoptredens en shop in de winkel en op de kerstmarkt de mooiste bloemcreaties, cadeauartikelen, woondecoraties en decemberlekkernijen.

Kaarsjavonden:

Traditiegetrouw vormen de veertien kaarsjesavonden het hoogtepunt van WinterDroom. Op vr. 9 t/m zo. 11, wo. 14 t/m zo. 18, do. 22, vr. 23 en di. 27 t/m vr. 30 december 2022 komen om 16:30 uur de kerstelfjes tevoorschijn om duizenden kaarsjes en lampjes te ontsteken in het park. Het gehele park is op de kaarsjesavonden geopend tot 21.30 uur.

Sfeervolle tuin

Wat kun je winnen?

We mogen maar liefst drie keer 2 toegangskaarten weggeven dus onder alle inzendingen kunnen we 3 winnaars kiezen die de twee toegangskaarten winnen. Deelname aan deze winactie is gratis en kan tot maandag 5 december 2022.

Niet gewonnen?

Niet gewonnen? Bestel nu kaarten voor WinterDroom in de Orchideeën Hoeve.


Meer weten?

Proef de sfeer en laat je inspireren op onze detailpagina van WinterDroom in de Orchideeën Hoeve. Bezoek de officiële website voor uitgebreide bezoekersinformatie.

Maak kans op 2 arrangement pakketten!

Hoeveel kaarsjavonden worden er in 2022 georganiseerd?

Hoe hoog is de luchtvochtigheid in de Orchideeëntuin?

Je vind het antwoord op deze vraag, op deze pagina.