Meldingen ontvangen?

Altijd direct op de hoogte van de nieuwste artikelen vol inpiratie en de leukste prijsvragen!

Kerstmarkten.net prijsvragen

Wil je ook kans maken op een leuke prijs? We geven het allemaal gratis weg vanaf 10 oktober 2022! Je hebt geen actiecode, kortingscode, unieke code, of pincode nodig! Simpel: doe mee met onderstaande prijsvragen. Heel veel succes!

  Geduld is een schone zaak!

Binnenkort mogen wij weer leuke prijzen weggeven. Het is dus belangrijk om deze pagina regelmatig te bezoeken.

Archief

Kerstmarkt Düsseldorf

Ontvang een gratis overnachting voor twee personen in Düsseldorf en combineer dit met een bezoek aan de kerstmark. In samenwerking met Hotelspecials.nl mogen wij een hotelovernachting vlakbij de kerstmarkt Düsseldorf weggeven!

Deelname tot ma 28 okt 2019
Bekijk winnaars

Country & Christmas Fair

De Country & Christmas Fair is in 22 jaar tijd uitgegroeid tot de grootste, mooiste en meest gevarieerde Kerstfair van de Benelux! Vanaf het moment dat u door de toegangspoorten loopt ademt u kerst in fabelachtige sferen.

Deelname tot wo 13 nov 2019
Bekijk winnaars

Win € 150,- shoptegoed!

Stel je mooiste Kerst- of Nieuwjaarsoutfit samen. Of een lekkere warme winterjas. Met meer dan 600 designer merken is er voor ieder wat wils, voor zowel dames als heren.

Deelname tot wo 20 nov 2019
Bekijk winnaars

Castle Christmas Fair

Castle Christmas Fair, dé indoor en outdoor kerstmarkt van Noord-Holland wordt gehouden van 28 november t/m 1 december 2019 in en rondom Buitenplaats Beeckestijn.

Deelname tot vr 22 nov 2019
Bekijk winnaars

Fluweelengrot Valkenburg

Dit is alweer de 21ste editie van de sfeervolle en warme kerstmarkt in de Fluweelengrot. Meer dan 50 winkeltjes met producten en ambachten zijn te bezoeken.

Deelname tot ma 9 dec 2019
Bekijk winnaars

Win een nostalgische notenkraker

Het is een traditioneel stuk vakmanschap, zo'n houten pop die eruitziet als een speelgoedsoldaatje, maar eigenlijk een notenkraker is. Maak kans om een nostalgische notenkraker van Intratuin in wit/goud of roze/goud te winnen.

Deelname tot di 10 dec 2019
Bekijk winnaars

Kerstmarkt Berlijn

Ontvang een gratis overnachting voor twee personen in Berlijn en combineer dit met een bezoek aan de kerstmark. In samenwerking met Hotelspecials.nl mogen wij een hotelovernachting vlakbij de kerstmarkt Berlijn weggeven!

Deelname tot wo 11 dec 2019
Bekijk winnaars

André Rieu – Christmas in My Hometown

André Rieu onthult eerste details over ‘Christmas in My Hometown’: Zijn meest extravagante setting sinds zijn Schönbrunn-tour. Win twee concert tickets voor vrijdag 20 december om 20.00 uur!

Deelname tot ma 16 dec 2019
Bekijk winnaars

Nederlands IJsbeelden festival in Zwolle

Het grootste ijssculpturenfestival van Europa staat van 14 december 2019 tot en met 1 maart 2020 in Zwolle. Maak kans op twee vrijkaartjes voor het thema “R-IJS DOOR DE TIJD”!

Deelname tot di 17 dec 2019
Bekijk winnaars

Kerstcircus Ahoy Rotterdam

Komt dat zien, komt dat zien! Kerstcircus Ahoy. Het oudste en grootste kerstcircus van Nederland. Aan het einde van het jaar is het altijd extra gezellig in Rotterdam Ahoy. In het sfeervolle Ahoy Theater verzamelt zich dan de crème de la crème van de internationale circuswereld. Win twee 1e rang tribunetickets voor zaterdag 28 december om 15.00 uur!

Deelname tot di 17 dec 2019
Bekijk winnaars

Kerstminiaturen in MergelRijk

Kerstminiaturen, Mergelbeelden en nog véél méér kerstbeleving! In de grot van MergelRijk zijn er dit jaar nóg meer kerstminiaturen te bewonderen. U komt ogen tekort bij het zien van de vele details, honderden huisjes, bewegende attracties, duizenden figuranten en kerstbomen.

Deelname tot wo 18 dec 2019
Bekijk winnaars

Bosch' Winterparadijs

Breng een bezoek aan het Bosch' Winterparadijs t/m 5 januari 2020! We maken plezier op de ijsbaan. Sierlijk, snel of voorzichtig achter een stoel. Om vervolgens op te warmen in het overdekte horecapaviljoen ‘Den Zotte Uyl’. Maar er is meer... Onder alle deelnemers mogen wij twee arrangement pakketten weggeven.

Deelname tot do 19 dec 2019
Bekijk winnaars

Magisch Zoetermeer

Vanaf 27 december 2019 staat 4 dagen lang de Zoetermeerse markt in het teken van een gezellig winters dorp. Kom jij straks schaatsen op onze schaatsbaan of maak jij een rondje in het reuzenrad? Voor jong en oud zijn er nostalgische spelletjes en bijzonder entertainment.

Deelname tot vr 20 dec 2019
Bekijk winnaars

Maak kans op de leukste kersttrui!

Doe mee met deze prijsvraag en win een kersttrui! Net op tijd voor de leukste, beste en foutste kersttrui op 15 december 2021, kersttruiendag!

Deelname tot ma 13 dec 2021
Bekijk winnaars

WinterDroom in de Orchideeën Hoeve

Met één stap in WinterDroom ben je de wereld om je heen al vergeten. Bezoek van 1 tot en met 31 december 2021 dit indoor winterspektakel in de Orchideeën Hoeve en beleef er alles wat een kersthart maar wensen kan.

Deelname tot do 16 dec 2021
Bekijk winnaars

3 x Intratuin cadeaukaart € 25,-

Kerstmis hangt in de lucht en alles staat in het thema van samen zijn, knusheid en gezelligheid met een hoofdletter G. Maak nu kans op een Intratuin cadeaukaart ter waarde van € 25,00!

Deelname tot za 18 dec 2021
Bekijk winnaars

2 x Fotoboek XL t.w.v. € 49,95

Maak in je kerstvakantie een SmartPhoto Fotoboek XL van jullie leukste herinneringen! Je maakt kans op een gratis fotoboek ter waarde van € 49,95 inclusief verzending en verwerking!

Deelname tot zo 26 dec 2021
Bekijk winnaars

Kleurwedstrijd kinderen

Ben jij ook zo dol op kleuren? Leef je uit op deze kleurplaat, want de mooiste tekeningen ontvangen een te gek prijzenpakket. Meedoen van 8 t/m 17 jaar!

Deelname tot vr 31 dec 2021
Bekijk winnaars

Kleurwedstrijd volwassenen

Kleuren alleen voor kinderen? Nee ook volwassene zijn dol op kleuren! Kleur de kleurplaat zo mooi mogelijk in en maak kans op een Bol.com cadeaukaart t.w.v. € 50,-. Meedoen vanaf 18 jaar!

Deelname tot vr 31 dec 2021
Bekijk winnaars

Kleurwedstrijd jonge kinderen

Ben jij ook zo dol op kleuren? Leef je uit op deze kleurplaat, want de mooiste tekeningen ontvangen een te gek prijzenpakket. Meedoen kan t/m 7 jaar!

Deelname tot vr 31 dec 2021
Bekijk winnaars

Iedereen wordt enthousiast van een winactie!

Wil jij een evenement of product onder de aandacht brengen? Wij helpen jou met het opzetten van een winactie en zorgen voor veel bereik.

Organiseer prijsvraag