Terug naar blog artikelen Een originele, classy kerstoutfit regelen doe je zo!
Vrije tijd

Een originele, classy kerstoutfit regelen doe je zo!

Ieder jaar is het weer hetzelfde liedje. We zijn nog afscheid aan het nemen van de zomer en voor je het weet staat Kerst alweer voor de deur. Daarom is het nu al hoogtijd om jouw kerstoutfit te scoren voor alle feestjes die weer voor de deur staan. Denk niet alleen aan de leuke afterparty op je werk, maar ook de familiefeestjes en Kerstavondjes met vrienden. Wij hebben voor jou tips en tricks klaarstaan om binnen no time de ultieme kerstoutfit te hebben gescoord, zowel voor mannen als voor vrouwen. En omdat Kerst al duur genoeg is, hebben we dat allemaal voor een leuke prijs uitgezocht!

Ga dit jaar voor een chique Kerst en pak uit met een kerstvrouw jurkje of glamoureuze zilveren jurk.
Ga dit jaar voor een chique Kerst en pak uit met een kerstvrouw jurkje of glamoureuze zilveren jurk.

Kerstkleding om op te vallen

Wil jij dit jaar voor opvallend gaan en van Kerst een echt feestje maken? Dan hoort daar natuurlijk de juiste kerstkleding bij. Want waar de dagen in deze periode soms erg donker kunnen zijn, is dat natuurlijk geen reden om het leven niet te vieren en vooral uit te pakken. Denk aan traditionele kleuren, of ga juist voor kleuren die je totaal niet verwacht om even lekker op te vallen.


Een bedrijfsfeest om nooit meer te vergeten

Wil jij de show stelen op een aankomend bedrijfsfeest, of juist in vriendschappelijke kringen opvallen? Dan mag wat traditionele kerstkleding natuurlijk niet ontbreken, maar dan wel op een speelse manier. We kennen ze allemaal! Een kerstvrouw jurkje, of kerstmannenpak? Eén ding is zeker, je zult hoge ogen gooien met deze outfit.

Doe mee met de prijsvraag Maak kans op een leuke kersttrui; net op tijd voor kersttruiendag op 15 december!


Sharing is caring

Heb jij met je vrienden of met je partner veel verschillende kerstfeestjes op de planning staan en wil je voor ieder event een andere look? Ga dan samen kerstshoppen en spreek af dat je de kleding met elkaar afwisselt. Zo bespaar je toch wat centjes die je aan andere dingen kunt uitgeven. Laten we natuurlijk vooral de stapel met cadeaus niet vergeten die ieder jaar om de hoek komt kijken.

Een persoonlijk Sinterklaas- of Kerstcadeau Zes cadeau tips voor de feestdagen; gegarandeerd een verrassend succes.


Chique Kerst?

Of wil je toch dit jaar voor een chique Kerst gaan? Dan is het heel safe om voor het colbert te gaan. Hierdoor krijgt iedereen een chique uitstraling en maak je zeker weten een opvallende indruk. Wil je wat extra’s eraan toevoegen? Ga dan voor een glitterpak, of goud en zilver. Dat zijn natuurlijk ook de kleuren die zeker niet mogen ontbreken tijdens de Kerst.


Accessoires om op te vallen

Wil je dit jaar het liefst niet te veel geld kwijt zijn aan direct een volledige outfit? Ga dan op zoek naar mooie accessoires om bij je kerstoutfit te gaan van een jaar – of zelfs een paar jaar – geleden. Accessoires worden vaak het eerste gezien wanneer je naar iemand zijn/haar outfit kijkt en dan zal het niemand opvallend dat jij gewoon een jurkje of pak wat je al in de kast had hebt aangetrokken.


Soft and sweet

Wil je op een heerlijk zachte manier de kerstdagen doorkomen? Zorg er dan ook voor dat je een goede dagoutfit klaar hebt, om heerlijk mee weg te snoozen op de bank wanneer je alle kerstfilms aan het bekijken bent. Dat is uiteraard ook een traditie die niet over het hoofd gezien mag worden. Dit kan je heel goed doen met een heerlijke kerstpyjama die er ook nog eens heel erg gezellig uit ziet. Tel daar matchende outfits bij op en je hebt een kerstmiddag die echt niet meer stuk kan.